"Lapset" nukkuu viereisellä lepotuolilla. Luru haluaa yleensä syliin, kun olemme tietokoneen äärellä, mutta siirsin sen Röllin viereen, että pystyisin kirjoittamaan paremmin.

Luru ei yhäkään ole tuhonnut mitään *koputtaa puuta*. Jollei paperinenäliinoja, rättiä ja pissasanomalehteä lasketa. Liekö kiitos puruluiden, joita lojuu joka huoneen lattialla? Hampaat vaihtuvat hurjaa vauhtia ja koira venyy joka suuntaan. Luru osaa käydä pissillä pyydettäessä ja sanomalehtiin turvaudutaan vain yöaikaan (>ne kastuvat enää harvoin). Joskus ilmeisesti kontrolli pettää ja pisu pääsee alle vaikka vain ruoan saamisen ilosta. Luru on kova poika pussailemaan ja etenkin pienet lapset joutuvat armottomaan pusupesuun.

Ensilumi sai pienen hauvan ihastuksesta sekaisin ja lumileikit tuntuvat olevan erityisesti sen mieleen. Vietimme pari päivää talvisissa maisemissa mökillä, missä hauvojen kelpasi juoksennella.

256036.jpg256398.jpg256040.jpg256401.jpg

Luru on myös ahmatti. Se syö kaiken mitä ihmisetkin syö/juo (ja paljon sellaista, mitä me emme syö!) ja  se pyrkii ryöstämään muidenkin ruoat! Lisäksi mieheni hemmottelee sen piloille ja he jakavat jugurtit ja jäätelöt , vieläpä samasta lusikasta....