Tämän sivun tarkoituksena on jakaa kanssanne säännöllisen epäsäännöllisesti länsigöötanmaanpystykorva Lurun arkea. Luru on nyt 4,5 kk, mutta haluaisin myös kertoa vähän Lurun varhaisemmista ajoista.

Koirakuume nosti päätään jo varhain keväällä. Olimme asuttaneet nykyista kotiamme jo lähes vuoden ja mielestäni toisen koiran ottamiselle ei ollut mitään esteitä tilankaan puolesta. Meillä oli jo entuudestaan 10 vuotias leikkisä ja pirteä mäyräkoira Rölli ja toivoin myös sille mukavaa leikkikaveria. Yllättäen mieheni näytti asialle vihreää valoa ja aloin perehtymään eri koirarotuihin.Toivoin suhteelisen pientä tottelevaista koiraa, josta saisimme seuraa lenkkipolulle, sienimetsään sekä kotiin ja joka olisi ihmisystävällinen ja lapsirakas. 

Kävin viikkojen aikana läpi kaikki www.koirat.com:in pienet rodut ja päädyin lopulta länsigöötanmaanpystykorvaan.  Jaxonvillen kenneliin oli juuri syntynyt L-pentue ja niinpä otin Oili Heleniukseen yhteyttä ja tiedustelin rodusta tarkemmin. Oili pyysi meitä käymään paikan päällä, missä saisimme käsityksen sekä rodusta, näkisimme pennut  (ja hän saisi myös käsityksen meistä =) ).

No niinhän siinä kävi, että Luru valloitti ainakin minun sydämeni heti ensi silmäyksellä ja se oli menoa siitä eteenpäin!