Luru on nyt 5 ja puoli kuukautta. Kohta 8 kg täyttä gööttiä. Olimme matkoilla vajaa viikko sitten ja Luru oli ensimmäistä kertaa hoidossa, Röllin kanssa tutussa paikassa vanhempieni luona  (jossa asustaa myös kaksi Lancashire heeleriä). Yhden yön ne viettivät myös veljeni perheen luona. Koirat olivat käyttäytyneet oikein kiltisti ja toivotettiin tervetulleiksi koska vain uudelleen! Kun haimme koirat sunnuntaina, Luru juuri ja juuri jaksoi meitä tervehtiä ja makasi uupuneena kyljellään (veljeni 5- vuotias poika oli leikkinyt Lurun kanssa vuorokauden lähes tauotta ja heistä on tullut hurjan hyviä ystäviä!).

Hampaat vaihtuu kiivasta tahtia, mutta yhäkin kenkämme ja huonekalut ovat koskemattomia! Erilaiset kepit kyllä tarttuvat kävelylenkeiltä Lurun suuhun ja "tikkusilppua" löytyy pöydän alta tämän tästä. Vanhaa herraa (Rölliä) käy välillä sääliksi, kun Luru aloittaa armottoman leikkiinkutsun >> näykkäisyt hännästä ja voimakkaat takapuolitaklaukset!

Huomenna olisi tarkoitus mennä koirien kanssa katsastamaan mökille josko tämä merkillinen syksy soisi meille vielä antimia sienikorin pohjalle. Kuvasatoa tiedossa jos emäntä muistaa ottaa järkkärin mukaan.

284696.jpg284693.jpg284692.jpg284697.jpg