Saamaton emäntä sai viimein itseään niskasta kiinni ja päätti päivittää Lurun kuulumiset... (Kiitos tästä myös osittain Oilin..). Harmiksemme olemme näet myös missanneet kaikki viimeaikaiset gööttihappeningit ja näin ollen emme ole nähneet Lurun sisaruksiakaan aikoihin!

Mistäs aloitetaan.. Meille kuuluu oikein hyvää! Luru voi mainiosti ja vuosirokotusten yhteydessä lääkärikin kehui poikaamme oikein hyväkuntoiseksi. Kesä on vaihtunut syksyksi ja se on ainakin tuonut mukanaan uusia mukavia metsäkävelyitä sienestyksen ja marjastuksen parissa.  Kiitos asuinpaikkamme, Luru saa kyllä nauttia metsän tuoksuista päivittäin, mutta metsän antimia lähdetään sitten keräilemään mökeillemme Sulkavalle ja Paraisille, missä metsälenkit ovat selvästi pidempiä ja tuoksujen lajivalikoimakin on huomattavasti laajempi ja uudempi.

Jokunen viikko sitten meillä oli oikein erityisen hauska viikonloppu, kun meille tuli 10 viikkoinen snautseripentu viikonlopun yli vieraaksi. Ja leikkiähän piisasi:

967874.jpg967875.jpg

Luru onkin aina valmis leikin pyörteisiin ja pitää kyllä huolen siitä, että leikkiä riittää päivittäin. Viimeistään määrätietoinen haukunta ja kuolaisen lelun työntö syliin saa joko isännän tai emännän tarttumaan lelun nurkkaan ja riuhtomisleikki pääsee taas alkuun. No emäntäpä päätti vähän helpottaa elämäänsä ja voi nyt kurottelematta samanaikaisesti keskittyä tv:n antimiin ja viihdyttää Lurua (lelun ollessa tarpeeksi pitkä, innostuu myös Rölli välillä paikkamaan velvollisuuksiamme...)

967876.jpg

Opettelimme taas pitkästä aikaa Lurun kanssa uusia temppuja ja tässä Lurun tyylinäytteitä ryöminnästä:

967880.jpg967882.jpg

Ja koska Luru ei ole vähään aikaan esiintynyt kehässä, päätimme nyt tätä kautta esittää pojan poseeraustaitoja ja nykyistä ulkoasua. Kilot ovat vakiintuneet muuten 11,5 kg:aan, eli taitaa olla yhä selkeästi sisaruksiaan pienempi. Rintakehä on yhä selkeästi liian lyhyt, mutta kenties saamme sen seuraavan kerran kehässä kätkettyä karvapeitteen alle =)

967878.jpg967879.jpg