Kerrankin tällä Turussakin on ollut kunnon talvi!! Siitä tuntuu nauttivan myös Luru, joka aina yhtä kärkkäästi lähtee jahtaamaan jopa heiteltyjä lumipalloja.

 

Kevät on ollut Lurullekin tapahtumarikas. Pariin otteeseen ollaan oltu mökillä. Itku alkaa kuulua auton takapäästä jo hyvissä ajoin ennen perillä oloa, liekö sitten tuttujen maisemien tai tuoksujen johdosta. Ja mökillä Luru nauttii ihan silmittömästi. Vapaa juoksentelu ja huumaavat uudet tuoksut saavat sen heti valtaansa kesät talvet.

 

Lisäksi Luru pääsi mukanamme maaliskuun alussa Lappiin Leville. Mentiin yöjunalla ja mukana oli meidän porukan lisäksi minun vanhempani. Viikkoa vietettiin vuokramökissä ja Lurukin tuntui olevan mielissään uusista kuvioista ja reippaasta ulkoilusta. Aluksi junassa olo selvästi vähän hermotutti, mutta kohta Luru jo rentoutui ja mikäs hänen nyt makuuvaunussa matkustaessa.

 

Luru oli myös viikon täyshoidossa vanhemmillani, kun me olimme nauttimassa etelän auringosta. Ja eipä kuulemma osoita ikävöinnin merkkejä sielläkään. Isäni jaksaa ylistää Lurua joka visiitin jälkeen!

 

Nyt onkin sitten saatu nauttia aivan ihanista kevätpäivistä ulkoilun merkeissä!! Ohessa jokunen otos mökiltä ja kotipihalta lumisissa maisemissa.