No nyt sitten tämän vuoden toinen blogi-päivitys. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

 
Vuosi on ollut taas tapahtumarikas. Loppukevät ja kesä oli meille ilon ja surun aikaa. Luru menetti kaksi läheistä ystäväänsä pääsiäisenä. Rakas Rölli- koiramme (12 v) oli tullut tiensä päähän ja emäntä joutui lopulta tekemään vaikean päätöksen ja päästämään Röllin autuaammille metsästysmaille. Samaan aikaan poistui myös vanhempieni Lancashire heeler Casper. Vaikka Röllistä ei loppuaikana juuri leikkikaveriksi Lurulle ollut, oli se toki selvästi haikea ystävänsä poismenosta. Etenkin tämä tyhjyys korostui kun mentiin kylään vanhempieni luokse, jossa nyt neljän koiran hässän sijaan oli jäljellä vain Luru ja Yoyo-vanhus (14 v), joka ei enää sen suurempiin leikkeihin jaksa ryhtyä. No, eihän se ollut kuin ajan kysymys kun koirakuume iski äitiini ja niinpä Luru sai uuden iloisen leikkikaverin, karkeakarvaisen kääpiömäyräkoira Tarmon.
 
Ysätvyys ei kyllä alkanut ensisilmäyksellä. Luru katseli halveksuen tämän pienen rotan kokoisen karvapallon juoksentelua ja etenkin sitä sapetti se, että tämä pieni otus veti kaikkien huomion itseensä ja se kehtasi tulla väliin hänen ja isännänkin herkkiin hetkiin!! Mutta kun aika vierähti ja Tarmo kasvoi, alkoi ystävyyskin muodostua.
 
 
 
Kesä meni mukavasti lämpimissä merkeissä ja perheemme kasvoi jälleen yhdellä jäsenellä. Luru nautti mökkeilystä ja nyt siis kesä meni myös uutta ystävyyttä syventäen. Tarmo on ollut meillä tämän tästä kesällä ja syksyllä hoidossa, kun vanhemmat ovat olleet reissussa ja toki nähdään paljon muutenkin. Mutta Isäntä on Lurulle se kaikkein rakkain ja hetket isännän kainalossa sohvan päällä on kullankalliita!
 
 
Joulua vietetään isolla porukalla ja Luru saa leikkiä Tarmon kanssa kaikki pyhät. Ja Lurun paketeista tulee leijumaan makkarantuoksua!!
 
Uusi vuosi tuokoon tullessaan uudet kujeet, ja toivottavasti emäntä kertoo niistä ainakin kuvasadon muodossa!!
 

Hauskaa joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!!